Over ons

Mijn naam is Cees Huijser. Naast mijn baan in het onderwijs ben ik in mijn vrije tijd veel in de natuur te vinden voor mijn hobby: vogelfotografie. In de zomer van 2018 ontdekte ik hierbij het fenomeen ‘vogelhut’ en sindsdien is er sprake van een verslaving. ;-)

​​​​​​​In het najaar van 2019 kregen we de mogelijkheid om een droom in vervulling te laten gaan, een eigen vogelhut op de Veluwe. En op dit moment (november 2021) zijn we druk met het klaarmaken van een tweede hut in de Alblasserwaard. Twee eigen vogelhutten dus, voor verschillende soorten vogels: bosvogels op de Veluwe en weidevogels in de Alblasserwaard. Heerlijke locaties om er uren met een fototoestel in door te brengen! Waarbij ik hoop dat ik niet de enige ben die er van geniet, maar dat dit voor iedereen geldt die onze hutten bezoekt!

​​​​​​​

Wim Snoek is mijn naam; 48 jaar oud en gelukkig getrouwd. Als ondernemer in de reisbranche ben ik dagelijks bezig om families te adviseren in hun vrijetijdsbesteding. Niets is leuker om te bouwen aan andermans mooie herinneringen. Alleen wanneer zij tevreden zijn ben ik dat ook.

​​​​​​​Vanuit dat principe bieden Cees en ik onze vogelhutten aan: kwalitatieve en schone hutten op bijzondere plekken.  Geniet ervan!