WeidevogelHuijs Alblasserwaard

Ruime tweepersoonshut in de Alblasserwaard

Bleskensgraaf, Alblasserwaard, Nederland

  • 2 personen

Omschrijving

Het WeidevogelHuijs is een ruime tweepersoonshut in de Alblasserwaard, in de buurt van Bleskensgraaf. De hut ligt in een weiland en is omgeven door grote broed- en rustgebieden van vele steltlopers zoals de grutto en tureluur. Dit zijn dan ook doelsoorten van deze hut, maar uiteraard ook allerlei andere soorten zoals de kievit, scholekster, kluut, veldleeuwerik, graspieper, tapuit, witte- en gele kwikstaart, spreeuwen, torenvalk enzovoorts.

De kosten voor het huren van de hut zijn:
o 01/03 – 14/03: € 60,- per dag
o 15/03 – 31/03: € 70,- per dag
o 01/04 – 14/06: € 80,- per dag
o 15/06 – 30/09: € 70,- per dag
o 01/10 – 31/10: € 50,- per dag
• De hut is geschikt voor twee personen, er staan twee bureaustoelen.
• U fotografeert vanaf een vensterbank, door camouflagedoek onder een strook spiegelglas.
• In de hut zijn twee grondstatieven (MDJ Fotografie) aanwezig (zonder schommelkop, een statief- of schommelkop dient u zelf mee te nemen). Ook zijn er twee rijstzakken aanwezig.
• Er is geen elektriciteit en verwarming in de hut aanwezig.
• Gewoon vogelvoer (vet, vogelzaad, pinda's e.d.) zijn verboden.
• Er mag gefotografeerd worden vanaf zonsopgang tot uiterlijk 18.00 uur ’s avonds.
• De loopafstand van de auto tot aan de hut is 500 meter.


• In de periode van 1 maart t/m 14 juni zijn prooidieren absoluut verboden i.v.m. het broedseizoen van de weidevogels.
• In de periode vanaf 15 juni t/m 31 oktober kan er wel gebruik worden gemaakt van prooidieren. Bij een reservering kunt u optioneel een kwartel bestellen voor € 5,00 per stuk en muizen voor € 1,25 per stuk.

Beschikbaarheid wordt geladen
- persoon personen
totaal

Beoordelingen

Gasten zeggen het volgende:

Dina Miedema

oktober 2023

Zeer goed verzorgde vogelhut, mooie roofvogels rond de hut te zien, weidevogels niet gezien, maar gezien de periode ook niet zo gek.

Phanna Faber van Veghel

oktober 2023

Prima hut, netjes. Alleen met het weer moet je geluk hebben ..

Koen Frantzen

oktober 2023

Zoals ondertussen bekend een mooie en nette hut in een heel leuk gebied. Afwijkend van de doorsnee boshut. Wel een tip als het mag. Het regende flink hard af e toe en dan komt er langs de klep boven de foto openingen water gedropen. Dat komt natuurlijk op je lens terecht. Is natuurlijk op te lossen met een waterdichte bescherming om je lens. Maar misschien is eea in één keer op te lossen door de aansluiting klep/container af te dichten? Strook dak bitumen oid misschien.

Natascha

oktober 2023

Mooie, simpele hut met prachtig uitzicht!

Jan Huisman

september 2023

Voor de 2e maal een bezoek gebracht aan deze mooie hut. Door de ligging prachtig licht om te fotograferen. Verrassende ontmoeting met 2 egels die gek op muizen blijken te zijn. Ik zou aanbevelen om de ruit met open ruimte eronder te vervangen door een complete ruit van goed spiegelglas, daardoor kijk je niet tegen de tussendorpel aan en zien en horende vogels de fotografen minder.

Yvette

september 2023

Mooie schone hut, prachtig gelegen in weidegebied. Uitzicht is prachtig en achtergrond voor fotograferen is mooi (weiland groen). Torenvalken veelvuldig op de setting. Maar ook leuke soorten als witgatje, tapuit en kleine karrekiet. Kortom prima hut om een dag in door te brengen. Zonsopgang kan hier prachtig zijn dus kom vroeg!

Mark Hazenberg

september 2023

Voldeed boven verwachtingen. Een waanzinnige tijd gehad met de torenvalken. Zeker nu benieuwd hoe de hut in hoogseizoen met de weidevogels. We troffen het ook dat er nog mais stond. Als dat weg was, dan was het een hele andere dynamiek geheid

Sandra Jacobs

september 2023

De hut is prima te doen. Op zich goed te vinden maar ik had dichte mist. Fijn een hut waar niet met schoenen in nag houd het schoner. Door de mist pech met de vogels. Maar wie weet in de toekomst nog eens.

Annet van Riel

september 2023

Zeer nette, ruime fotohut met een duidelijke routebeschrijving

M.V de Borst

augustus 2023

Het was een prachtige ochtend! Nette en brand schone hut! Handige bodemplaten voor je schommelkop waren aanwezig! Genoten van de verschillende buizerds en torenvalken

Luca Spin

augustus 2023

Mooie hut om in te zitten. Netjes afgewerkt. Rondom de plas zou ik meer takken willen zien om de vogels meer in beeld te krijgen in plaats van tussen struikjes. Fijn om vooraf, tijdens en achteraf goed contact te kunnen hebben met de eigenaar.

Adri van Oudenaarden

augustus 2023

Wat een prachtige hut, compleet, netjes, goed verzorgd. Het vogelaanbod zal niet altijd hetzelfde zijn, wij hebben genoten van de zeer actieve Torenvalkjes. Overige vogels: eenden, spreeuwen, witgatje, op het weiland witte reiger.

Derk Derksen

augustus 2023

Mooie schone hut met daarvoor een heel mooie setting. Prima organisatie vooraf. Aanbod vogels potentieel groot. Achter de setting is een groot weiland. Het is daarom raadzaam een verrekijker mee te nemen. Hierdoor zagen we de purperreiger en de grote zilverreiger wat eerder dan met het blote oog,

Ron

augustus 2023

Leuke hut met natuurlijk uitziende vijver ervoor. Eigenaar helpt en vraagt zaken om het zo aangenaam mogelijk te maken. Ik heb er graag gezeten.

Nikita en Lisa

augustus 2023

Dat je ziet dat het gaat regenen en dan eigenlijk weinig zin hebben. Maar in deze mooie hut met weids uitzicht hebben we giga genoten. Ideaal dat je schoeisel uit moet want zo blijft hut netjes. En de blauwborst gespot!

Desiree ten Hake

juli 2023

De hut is superschoon! Comfortabele stoelen en blij met de kussens die je wat hoger kunnen laten zitten af en toe. Blij mer de meelwormen en met de prooien kan je tevens de roofvogels lokken in het zomerseizoen wanneer de weidevogels uitgebroed zijn en het rustiger is.

Marjolijn Mijling

juli 2023

De hut is mooi opgeruimd, netjes, goed geïsoleerd. Het uitzicht is prima, alleen door de wat hogere begroeiing waren sommige kleinere vogels wat slechter zichtbaar. Voor ons de eerste keer in deze hut en zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen!

Ronald van Twiller

juli 2023

De locatie en de hut zijn geweldig. mijn 2e keer geweest. DIt keer helaas niet zoveel verschillende soorten gezien maar desondanks niet ontevreden. Kom zeker nog eens terug in de hoop meer weidevogels te zien.

Koen Frantzen

juli 2023

Prima hut, zoals de eerste keer ook aangegeven. Mooie ruim van opzet en lekker schoon. Prima idee om iedereen z'n schoenen/laarzen te laten uittrekken. Heel mooie setting. Weide-omgeving voegt echt iets toe wat je niet veel tegenkomt in NL. Blijf wel wat moeite houden met de 'schiet-openingen' Zijn mij net iets te krap, vooral aan de bovenkant. Groetjes!

Inge Koorn

juli 2023

Mooie hut. Ruim. Schoon. Mooi zicht recht voor uit. Kast van Torenvalk wordt belemmerd door het hoge koolzaadbloemen. Wapperen door het beeld. Mocht je ooit willen uitbreiden dan moet enkele suggesties; Strip op de bovenkant luik. Nu regende het flink en daar drupte het water door en op je lens. En misschien ooit een soort kijkkoepel. Waarbij je moet staan. Dan kun je rondom kijken. Gaaf maar totaal niet noodzakelijk 😉

Peter

juli 2023

Het was een mooie vogelhut, ruim, schoon en gemakkelijk te vinden door de goede routebeschrijving. Toen ik er was waren er genoeg vogels en andere dieren zoals hazen. De torenvalk familie was wel het hoogtepunt van de dag. Ik heb genoten van de dag en ga zeker nog een keer terug als de vogeltrek er is zodat er, waarschijnlijk, nog meer te zien is

Gerrit Goede

juli 2023

Mooie ruime hut met mooie setting

Henk F

juli 2023

Een mooie, verzorgde hut. Boeking en betaling gaat soepel. De beheerder Cees beantwoord vragen snel en adequaat. Als de weidevogels bijna zijn vertrokken vormen de Torenvalken het hoogtepunt. Als de Kiekendieven wat dichter bij de hut komen is het een echte topper.

kees wolthoorn

juli 2023

prima hut

Helma Hoek

juni 2023

Echt een super mooie verzorgde hut, wel oppassen dat er vrij zicht is vanaf beide plaatsen in de hut , ook naar links en rechts

Peter & Tineke

juni 2023

Heerlijke hut, waren er al vroeg vanwege de warmte, genoten van de torenvalkjes en de spreeuwen. Komen zeker nog een x langs.

Karin Lokers

juni 2023

Erg leuke hut met hele andere soorten. Alles prima voorzien, beschrijving, eten voor vogels, hut en onderhout setting, ramen (perfect dat je niet door glas fotografeert). Het jammere is dat het na een bepaalde tijd heel rustig kan worden, maar dat is de natuur.

Fernando Duarte Nogueira

juni 2023

Mooie hut in een prachtige setting. Één van de beste fotohutten die ik ken. Je zit midden tussen de weidevogels. Ik heb echt genoten en kom zeker nog terug!

Martin Blom

juni 2023

Uitstekend!

Wim den Besten

mei 2023

Uitstekende locatie voor weidevogels in een echt weidelandschap. Vanaf zonsopkomst prachtige foto's gemaakt van kluten, grutto's, tureluurs, graspiepers , slobeenden, krakeenden en de daar broedende torenvalken

Theo Elbers

mei 2023

Het was wederom fijn om, voor de afwisseling, in het WeidevogelHuijs te hebben gezeten. Was vooraf wel (via een WhatsApp- bericht) gewaarschuwd dat de boer op het nabijgelegen weiland zou gaan maaien en kreeg daardoor korting op de huur. Maar met de verstoring viel het achteraf reuze mee. Heb toch een mooie dag beleefd en daarvoor dank aan Wim en Cees.

Peter en Greta

mei 2023

Mooie, goed verzorgde hut. Aandacht besteed aan de setting. Inmiddels al meerdere keren geweest en het is elke keer toch weer anders. We komen altijd met veel foto's thuis.

Wim Boon

mei 2023

Erg naar mijn zin gehad in de weidevogelhut. Optimale natuur beleving tussen de weidevogels en veel fotokansen.

D.H. Janse

mei 2023

Prettige hut. Leuke waarnemingen. Wel erg afhankelijk van het toeval. Terwijl het prijsniveau meer hoort bij een hut met meer vaste zekerheden. Torenvalk maakt veel goed.

Ronny

mei 2023

Nette hut in open landschap. Deze hut geeft kans op soorten die je in andere hutten niet vaak zal tegenkomen.

Pim van de Laak

mei 2023

Zeer mooie fotohut, lekker ruim voor twee fotografen.

Astrid van Rheenen

april 2023

Super locatie en zelden een hut gezien die zo netjes en onderhouden is. Genoten van al het moois

Theo Nibbeling

april 2023

Mooie hut om de grutto, tureluur, witte kwikstaart, torenvalk en andere weidevogels te zien. Wij hebben ook nog een tapuit op de foto kunnen zetten.

E. van der Horst

april 2023

Een nette hut. We hadden prachtig weer en veel vogels bij de hut. 4 keer een badderende grutto, badderende kieviet, de torenvalken waren erg actief. Toen we op het punt stonden weg te gaan kwam het witgatje nog even langs. Dus zeker leuk om nog eens terug te komen.

Ineke

april 2023

We hebben genoten in deze prachtige vogelhut. De hut is ruim, je kijkt uit over een mooie plas. De stoelen zijn misschien wat te laag voor mensen die niet zo lang zijn, maar er liggen stoelverhogers. Er zijn 2 rijstzakken en 2 grondstatieven aanwezig. Als je weidevogels en torenvalken van dichtbij wil zien is deze hut een aanrader.

Martin Lacey

april 2023

Zeer mooie hut en verzorgde setting met prachtige vergezichten. Enige minpuntje is denk ik de camera die aan het hek is bevestigd, deze staat soms storend op de foto.

Femke Feijt

april 2023

Mijn eerste ervaring in een fotohut welk mij goed is bevallen. De hut zelf was simpel maar netjes, het voldoet. Stoel zat heerlijk maar was voor mij net iets te laag om echt lekker te kunnen fotograferen zelfs met de 2 extra zitkussentjes die aanwezig waren. Maar das dan ook het enige minpuntje die ik heb, nou ja minpuntje, heb toch meer dan zat foto's kunnen maken. Contact verliep goed. Ga zeker nog eens gebruik maken van deze hut. Gefotografeerd: grutto's (parend), wit kwikstaartje, tureluurs, nijlgansen (parend), Canadeze ganzen, hazen, torenvalken (parend), spreeuwen, tapuit, kieviet, kraai, graspieper en eenden.

Bert Arons

april 2023

Mijn 5e keer op deze prachtige locatie. Het meest fantastische is misschien wel het vergezicht. Daardoor is er altijd leven. Ook bij de mooi aangelegde vijver komen ruim voldoende soorten én door het licht (zelfs op een donkere regendag) kan je hier mooi fotograferen. De hut is eenvoudig maar ruim. Alles wat je nodig hebt staat erin. Fotograferen recht voor de hut is geen probleem, maar de ruimte om met de lens naar links of rechts te draaien vind ik te beperkt. En met een schommelkop in de onderste stand met 600mm kan je de lens nauwelijks omhoog bewegen. Dat is jammer want dat beperkt je in het maken van vliegbeelden. Maar het houdt mij niet tegen. Ik zit 20 en 26 mei weer!

Hans Elfrink

maart 2023

Prima parkeerplek, klein stukje lopen in het veld waar je de hazen en weidevogels al ziet. De hut is prettig om in te vertoeven, goede stoelen, mooi uitzicht/zicht. Zelf deze dag dichtbij weinig soorten gezien maar er is natuurlijk geen dag hetzelfde in dat prachtige gebied.

Ron en Jan Siebelink

maart 2023

Deze hut vinden wij eigenlijk net iets anders dan andere fotohutten. De hut staat midden in een groot weiland (een klein wandelingetje van ongeveer 700 meter over minder goed begaanbaar terrein is vereist om er te komen. Laarzen mee!) De hut is ruim. Even staan om de benen te strekken is mogelijk. De twee stoelen in de hut zijn prima. Er wordt gefotografeerd door twee luiken met glas om naar buiten te kijken er boven. Fotograferen met een heel groot objectief kan misschien een probleem worden ivm met de grootte van de luiken. Wij hebben gewerkt met 600mm en dat ging goed. Er liggen twee grondplaten waar je een eigen schommelkop op kunt monteren. Voor de hut ligt een kleine waterplas. De vele weidevogels en ganzen in het gebied zorgen voor een fijne sfeer (vooral door het geluid en de constante beweging in de omgeving) die zorgt voor een heerlijke natuurbeleving. Wij waren er half en eind maart en de grutto's, kieviten en tureluurs lieten zich goed horen. Het is een hele natte periode geweest en het vele water dat overal in het gebied lag gaf helaas geen aanleiding om massaal naar de waterplas voor de hut te komen. Het blijft de natuur en die laat zich gelukkig niet dwingen. Af en toe verschenen er wat grutto's in de buurt van de hut. Graspiepers en witte kwikstaarten lieten zich de gehele dag wel veelvuldig zien voor de hut. Een stuk links van de hut staat een torenvalkenkast. De bewoners van deze kast lieten zich ook geregeld voor de hut bewonderen. Verder hebben we naast de vele ganzen een blauwe kiekendief, sperwer en blauwe en grote zilverreigers rond het weiland voor ons gezien. Wij hebben ons beide keren dat we er waren heel prima vermaakt. We komen hier nog wel een keertje terug in een andere tijd van het jaar om te zien wat er dan allemaal te zien valt.

Peter de Boer

maart 2023

Nette verzorgde hut. Hoog genoeg om gewoon te staan en ruimte genoeg voor 2 mensen. Verder weinig gedoe, snel klaar om te fotograferen. Alleen miste ik eigenlijk een voetensteun bij de muur. Verder top!

Huib derksen

maart 2023

Fijne hut.: tip misschien meer riet/ struiken rond de hut voor andere soorten. Voederplaats hoog op een boomstronk zodat eenden er niet bijkunnen.

Inge Koorn

maart 2023

Een heerlijke echt natuurlijke plek. Waar het goed kijken is maar veel te zien valt. Wel belangrijk om minimaal 300 mm lens te hebben.

Joost van der Meer

maart 2023

Prachtige plek, fantastische hut/huijs, veel te zien. Aankleding vóór de hut is nog wat kaal (tweede helft maart). Voor de ijsvogel zou bijvoorbeeld nog een mooie stevige tak dwars boven het water neergezet kunnen worden.

Koen Frantzen

maart 2023

Mooie ruime, schone hut in een prachtige weidse weideomgeving. Weer eens een keer wat anders. Ook het geluid van al die weidevogels om je heen is een heerlijke beleving. De dichtbij broedende torenvalkjes, kwamen met regelmaat voor de hut.Zelfs parend. Ook de wilde eend, graspieper en witte kwikstaarten kwamen regelmatig in beeld. Ook de vele hazen lieten zich goed fotograferen, soms voorbij rennend, soms pal voor de hut zich poetsend. Prachtige beesten. Als dagafsluiting kwam er in de verte links van de hut een jagende zeearend in beeld. Kortom een fantastische dag en ik kom graag nog een keer terug!

Ankie

maart 2023

Heerlijke dag gehad. Veel vogels kwamen even buurten. Ondanks het sombere weer toch mooie foto's kunnen maken.

Ron Siebelink

maart 2023

Heerlijke dag gehad in het weidehuijs in de Alblasserwaard. Samen met mijn vader genoten van oa witte kwikstaarten, graspiepers, een mooie blauwe kiekendief en een tureluur. De hut is erg ruim en vooral lekker hoog dat je af en toe even kunt staan. De stoelen zijn prima. Geen rugklachten voor ons.

Hans Vonk

september 2022

Uitstekende fotohut op een hele mooie locatie. Nette hut met prima voorzieningen zoals gronsplaten en verhogingen voor op de luxe bureaustoelen. Ook is er een rijstzak aanwezig. Ook alle informatie vanuit Cees verloopt altijd vlekkeloos.

Theo Nibbeling

augustus 2022

Weinig vogels deze dag op de setting, s'morgens veel vogels in de weide. S'middags rustig. Toch nieuwsgierig geworden gaan a.s.dinsdag nogmaals

Harm Simons

juli 2022

Ik vond het een mooie locatie waar zeker potentie in zit, mooie achtergronden, goed licht en een leuke plas, toen ik er was, was het erg rustig en ben naar drie half uur weggegaan. Als tips zou ik mee willen geven het raam om te kijken zit vrij hoog, vanaf je stoel kan je er zittend niet doorheen kijken, alleen door het camouflage kijken is ook niet optimaal, dus nu was je continu aan het wisselen tussen staan en zitten. De valk kast is op dit moment door de bloemen / bossage ook bijna niet te zien vanuit de hut, je hoort de valkjes wel maar heb geen zicht op wat ze doen, tevens vond ik het groen ook aan de hogen kant bij het hekje, zeker kleine vogels zijn hierdoor moeilijk zichtbaar en of scherp te krijgen. Ik weet niet of er veel weide vogels waren van het voorjaar op het akker en voor de hut maar als dat zo was zo ik wel overwegen om de hut nog eens in die periode te huren.

Andre Pen

juli 2022

Mooie hut, stukje lopen door land. Niet voor iedereen gemakkelijk. Vijver is groot voor een hut. Vandaar weidevogelhut. Maar de kleinere vogels zijn daarom wel verder weg. De stoelen prima, had alleen wat moeite met de hoogte van glas. Ten opzichte van je camera is dit naar mijn mening wat hoog. Ik keek vaak langs m’n camera door het gaas doek ..

Christina Wassink

juli 2022

Mooie hut. Helaas is de opening niet groot genoeg voor een 500mm lens met schommelkop. Het past niet wat erg jammer is. Er lag maar 1 beanbag dus we moesten wat creatief zijn. Helaas weinig soorten en het wat erg stil/rustig.

Greta Giezen

juli 2022

Echt genieten van de natuur in het weiland. Comfortabele hut.

Herre Lippes

juni 2022

Erg mooie hut, (schoenen uit), luxe stoelen. Goede vijver, diverse weide vogels. Tureluur en plevier. Reigers op afstand.

Martin Wessel

juni 2022

Mooie hut. Goede locatie met leuk poeltje voor de hut.

Frits Schulte

juni 2022

De hut was op deze dag wat lastiger te bereiken doordat het lange gras in de vroege ochtend kletsnat was. Dat betekende een natte broek gedurende een deel vd dag. De hut is erg netjes en voorzien van grondplaten tbv schommelkoppen. Je fotografeert door openingen met camouflagenetten. Je zit vrij laag waardoor je niet door het spiegelglas daarboven kunt kijken en het zicht daardoor beperkt is. Ook de begroeiing aan de zijkanten beperkt enigszins het zicht. Er kwamen niet veel vogels rondom de kunstmatige plas, meeste leven was iets verder dus meer mm’s is wenselijk. Wat helaas de rust erg verstoorde was het feit, dat er een paar uur lang gras werd gemaaid op de percelen ernaast en de meeste vogels om die reden vertrokken. We zijn daarom wat eerder weggegaan.

Ronald vanTwiller

juni 2022

Mooie nette hut. Geweldige setting met voldoende licht. Beheerder zorgt goed voor de plek.

Stan van der Meel

juni 2022

Weer een fijn bezoek aan het Vogelhuijs. De hopen klei waren geëgaliseerd en dat gaf een mooie doorkijk de polder in. De begroeiing wordt voller maar beperkt wel het zicht als je links zit en naar de linkerkant wilt fotograferen. De torenvalkkast is niet meer te zien. De variëteit aan vogels neemt toe en dat is een goed teken. Een hoopvolle ontwikkeling voor de toekomst.

Astrud

mei 2022

Wat een geweldig mooie en schone hut. Leuke soorten waar te nemen. Een aanrader voor het spotten van weidevogels

Tineke

mei 2022

Mooie, comfortabele hut. Heerlijke stoelen. Veel licht dus geen hoger ISO. Lekker ruim

margriet kersbergen

mei 2022

echt een super leuke ervaring weer heel wat anders dan een hut in het bos en voor ons lekker dichtbij. zeker voor herhaling vatbaar

Bart-Jan

mei 2022

Prima verzorgde hut. Aanbod vogels wel afhankelijk van omstandigheden.

Jennes van het Einde

april 2022

Mooie hut, mooie locatie. Vele mooie soorten gezien, oa tureluur en grutto, aanrader.

Els Arens

april 2022

Een heel mooie hut, lekkere stoelen, comfortabel.

Helma Hoek

april 2022

Een heel gave locatie, rustig, weids, de vogels ontdekken de waterplas en sommige zitten verder. Echt een aanrader.

Stan van der Meel

april 2022

Een mooie nieuwe hut midden in het weiland waar wij, ondanks het slechte weer, heel wat soorten hebben gezien en mooi kunnen fotograferen(zie FB) Als rond de vijver de planten wat gaan groeien zullen er zeker meer sporten opaf komen. Het is een hut met een belofte.

Bert Arons

maart 2022

Heerlijk om er zo’n weiland locatie bij te hebben! Goed vindbaar, dichtbij parkeren, prachtige zonsopgang. Hut is sober maar ruim en goed geïsoleerd. Als je gaat met de verwachting ‘allemaal vogels voor de hut’ kan het tegenvallen. De vogels komen nog in beperkte mate en met vlagen. Als je gaat om te genieten van helemaal links tot helemaal rechts, kom je ogen en oren tekort. Wat een leven! De luikjes krijgen naast alle plussen een minnetje. Schommelkop draait al snel tegen het hout aan. Je scope om te fotograferen is daardoor beperkt. Zowel van links naar rechts als van boven naar beneden. Ik zou iedereen dus een rijstzak adviseren. De locatie is in opbouw maar naar mijn mening veelbelovend. En dat wordt bevestigd als je ineens de blauwborst op het hek ziet zitten. Deze mooie plek zou nog meer vogels trekken met een beschermende rietkraag. Mijn tip zou zijn, zorg vooral dat je ook het weiland in kan blijven kijken.

Cor Kruijf

maart 2022

Genoten in de weidevogelhut, mooie soorten en een privé show van de Tureluurs

Ruime tweepersoonshut in de Alblasserwaard

WeidevogelHuijs Alblasserwaard

Bleskensgraaf, Alblasserwaard, Nederland

Datum:

Totaalprijs:

73 beoordelingen

Reserveren duurt slechts 2 minuten.