BosvogelHuijs Garderen krijgt een nieuwe eigenaar!

Na vier mooie jaren is het moment gekomen om te stoppen met onze eerste hut ooit, we stoppen met het BosvogelHuijs in Garderen. We hebben er veel mooie momenten gehad en ook veel andere fotografen hebben er mooie dagen beleefd. Dat resulteerde in foto’s van appelvinken tot de middelste bonte specht, van een boommarter tot de kleine barmsijs en van een wespendief tot de goudvink. En vele andere soorten natuurlijk. Maar vanwege omstandigheden en bepaalde ontwikkelingen hebben we de keuze gemaakt om met deze hut stoppen.

​​​​​​​Maar gelukkig gaan we de hut niet afbreken, het BosvogelHuijs in Garderen mogen we overdragen aan een andere enthousiaste fotograaf: vanaf vrijdag 1 september 2023 is Ellie Wagtho de nieuwe eigenaar van deze hut! 

Hiermee vervalt vanaf 1 september ook de huidige naam BosvogelHuijs. De nieuwe naam van deze hut wordt Boshut Garderenwww.boshutgarderen.nl. En ook op Facebook heeft Ellie een eigen pagina voor deze hut onder de naam ‘Boshut Garderen’.

​​​​​​​Reserveringen die na 1 september zijn gemaakt, blijven gewoon staan en worden overgedragen aan Ellie. Nieuwe reserveringen voor de periode na 31 augustus kunnen niet meer via deze site worden gemaakt, maar gaan vanaf nu dus via de hierboven genoemde nieuwe site. Voor augustus kan er nog wel gewoon gereserveerd worden via deze site.