BosvogelHuijs Garderen

3-persoons vogelhut in omgeving Garderen

Garderen, Gelderland, Nederland

  • 3 personen

Omschrijving

Het BosvogelHuijs is een ruime driepersoons hut in de omgeving van Garderen, op de Veluwe. De hut ligt in een omgeving met afwisselende biotopen, waardoor er een divers aanbod van vogels is. Maar ook zoogdieren als eekhoorn, edelhert, ree, zwijn, das en vos leven hier en kunnen voor de hut verschijnen.

Op dit moment (18/10/22) zijn de volgende soorten voor de hut gezien: koolmees, pimpelmees, zwarte mees, kuifmees, glanskop, matkop, (witkop)staartmees, kruisbek, vink, keep, goudvink, appelvink, sijs, kleine barmsijs, boomklever, boomkruiper, heggenmus, gaai, grote bonte specht, middelste bonte specht, kleine bonte specht, zwarte specht, bonte vliegenvanger, grauwe vliegenvanger, boompieper, graspieper, winterkoning, goudhaan, geelgors, putter, groenling, roodborst, zwartkop, merel, koperwiek, zanglijster, grote lijster, spreeuw, tjiftjaf, fitis, fluiter, tuinfluiter, bosrietzanger, houtduif, tortel, grote gele kwikstaart, witte kwikstaart, ijsvogel, blauwe reiger, kraai, raaf, buizerd, sperwer, havik, wespendief, eekhoorn, haas, das, boommarter en ree.

De kosten voor het huren van de hut zijn:

o 01/11 - 28/02:: € 45,- per dag

o 01/03 - 31/03: € 60,- per dag

o 01/04 - 30/09: € 70,- per dag

o 01/10 - 31/10: € 60,- per dag

• De hut is geschikt voor drie personen. Er staan drie comfortabele (tuin)stoelen.

• U fotografeert vanaf een vensterbank, door camouflagedoek onder een strook spiegelglas.

• Lenzen met een bereik van 300-400 mm zijn goed bruikbaar bij deze hut.

• In de hut zijn drie grondstatieven (MDJ Fotografie) en een rijstzak (Stealth-gear Extreme Flat Bean Bag Forest Green) aanwezig.

• Er is geen elektriciteit en verwarming in de hut aanwezig.

• We maken géén gebruik van prooidieren.

• Vogelvoer is aanwezig (vet en zaad). Meelwormen mag u eventueel zelf meenemen, zeker levende meelwormen worden door de vogels gewaardeerd!

• Er mag gefotografeerd worden vanaf zonsopgang tot uiterlijk 18.00 uur ’s avonds.

• De loopafstand van de auto tot aan de hut is circa 150 meter.

Beschikbaarheid wordt geladen
- persoon personen
totaal

Beoordelingen

Gasten zeggen het volgende:

Willem en Sylvia Koper

juni 2023

We hebben zeer zeker super genoten in de hut afgelopen week. We hadden best wel geluk qua vogels ook. Het is absoluut een nette hut met een mooie opstelling tot het water. De bak staat op camera hoogte wat een perfecte opstelling is !!!

thea van den Berg

mei 2023

de hut stond op een mooie locatie; helaas was hij erg laag (een van ons heeft hard zijn hoofd gestoten). Er was genoeg voer voorradig en we hebben wel wat leuke soorten gezien.

Jolanda

mei 2023

Dit was mijn eerste keer in een vogelhut dus kan niet vergelijken met andere hutten. Maar alles wat in de beschrijving klopt. De hut was ruim genoeg en zeer schoon. Voer was voldoende aanwezig en je hebt niet veel nodig. Vogels waren er ruim voldoende. De waterbak kon nog schoongemaakt worden met een schepnet. Al met al een zeer leuke hut

Rob Bakker

mei 2023

Hoi Cees en Wim: ik heb een prima dag gehad in de hut, aan het aantal vogelsoorten kunnen jullie niets voor dat is de natuur nu eenmaal.Alleen wat ik jammer vind dat jullie de ramen kleiner hebben gemaakt.Men kan niet lekker ontspannen zitten kijken naar buiten want men wil ook graag zien wat er verder aan komt vliegen.Omdat te kunnen zien moest ik zo ongeveer liggen in de stoel.Zoals het eerder was vond ik veel beter, dit was voor mij veel te vermoeiend. Ik hoop dat jullie het weer terug zetten, anders hou ik het voor gezien.

Ruud Janssen

mei 2023

Prima hut, enige minpuntje is dat de stoel in de laagste stand moet staan en dat je dan toch nog voorover moet bukken en ik ben zeker niet de langste.

Plug Cynthia

mei 2023

Mooie setting, schone hut, goed te vinden. Ik had wel moeite om de kleine sleutel te vinden en vond de opening (het raampje) te klein voor mijn Sony 200-600mm, ik hield erg weinig bewegingsruimte over. (zelfs zonder balhoofd of schommelkop) Mijn camera kon daardoor niet op een balhoofd, en zeker niet op een schommelkop wat ik normaal juist prettig vind. Gelukkig had ik nog een 70-200mm met extender mee en heb deze dan maar gebruikt. Verder een heerlijke ochtend gehad!

Joop Beermann

april 2023

Mooie setting en grote diversiteit aan vogels, hazen reeën etc. Ik ben 1.93 lang en voor mijn rug en nek is de opbouw van de hut niet fijn. Ik moest constant bukken (stoel op laagste stand) om door t glas of opening te kijken. Waarom de kijkmogelijkheid niet 30 cm verhogen en desnoods alleen door speciaal glas fotograferen.

Aad

april 2023

Prima vogelhut. Voldoende activiteit, redelijk veel soorten. Je fotografeert op een mooie hoogte boven de waterbak, maar daarvoor zit je zelf te hoog (nekpijn....)

Marjolein

april 2023

Een heerlijk rustige omgeving en mooi licht! Duidelijke uitleg van tevoren en achteraf leuk contact. Leuk dat je ook zicht heb op open veld, waardoor ik kon genieten van een jagende buizerd. Helaas is de zithouding in de hut niet optimaal vanwege het lage raam, waardoor ik het na een halve dag op moest geven. Nu werkte het weer ook niet mee (wind pal op de open ramen, dus koud). Ondanks dat, wel genoten!

Jan Peters

april 2023

Mooie fotohut, mooi aangelegd, top locatie voor veel variatie, een puntje of de ramen zijn te klein of je zit te hoog voor deze ramen je kunt lastig omhoog kijken

Dick Vogel

april 2023

Prima hut in een vogelrijke omgeving. Ondanks het mindere weer (wind, af en toe regen) vrijwel continu vogels voor de hut. Behoorlijke verscheidenheid aan soorten, o.a. Appelvink, Boomklever , Grote Bonte Specht en Geelgors. Mooie foto's kunnen maken. Aanrader!

Gea veldhuizen

april 2023

Mooie ruime hut, met prachtig licht boven de waterbak. We flink koud zonder kachel

Simone

april 2023

Mooie hut, mooie rustige plek. Netjes verzorgd en goed over nagedacht. Tweede rijstzak zou nog een tip zijn.

Sijbers Mia

april 2023

We hebben ervan genoten. Het is een hele mooie setting.

Riet Agterhuis

april 2023

Mooie vogelhut. Wel beetje krap voor 3 personen. Door een paar open raampjes was het wel fris.

Monique Kunst

april 2023

Mooie hut en veel soorten vogels die langskomen

Elly Gorissen

april 2023

Het was netje in het vogelhuis en een rustige plek. We hebben genoten ondanks de regen.

Wim Dijkman

maart 2023

Mooie hut. Alle voorzieningen aanwezig Grondplaat aanwezig. Vogelvoer in ton aanwezig Alles keurig

Boersma

maart 2023

Mooi licht en rustige ligging. Voldoende informatie om de hut te kunnen vinden.

Annet en fotomaatje

maart 2023

Het was makkelijk te vinden en goed uitgelegd hoe er te komen (hebben we normaal altijd moeite mee;)) We vonden het een leuke ruime hut, alleen voor mij zit het glas nét iets te laag, de bureaustoel zit prima, maar kon niet lager. Achja, kleinigheidjes blijf je houden. Leuke vogels aanwezig, het is natuur dus spannend wat er allemaal op de setting komt, voor het eerst een glanskop gezien en gefotografeerd!! Mooi licht ook.

Sylvia

maart 2023

Ik vond het een fijne hut. Lekker rustig gelegen in het groen. Mooi zicht op het water.

Jan Binnekamp

maart 2023

Vogel hut ligt op een mooie locatie.De hele dag volop vogels mezen etc. Hut is laag maar jammer dat ook het raam laag is je zit de hele dag voorover gebogen. Dus alleen het raam verhogen zou al een prima oplossing zijn .

Betty Hartog

maart 2023

Al div keren in de hut geweest ... altijd een feestje. Mooie setting ... open ...licht en div vogels. Als je geluk heb komt de buizerd en heel soms een reetje in het open veld ...

W. Sanders

maart 2023

Leuke schone vogelhut op een mooie rustige plek althans toen wij er waren op 7 maart. Veel regen en natte sneeuw vandaar wat weinig soorten maar ook mooie plaatjes! De hut is laag je kunt niet rechtop staan. De hoogte van de gaten ten opzichte van de bak is prima. Een van de stoelen (bureaustoel) is te hoog waardoor je constant diep moet bukken. Er is één bean bag aanwezig en wat grond platen dus prima. Voor ons de eerste keer in een vogelhut dus geen kleine zaklamp of klein lichtje bij ons, is wel aan te raden om op te bouwen en in te stellen het is donker binnen. Door de koude een wat korte dag maar we gaan zeker nog eens terug. Bedankt voor deze mogelijkheid!

Henk Zielstra

maart 2023

Netjes onderhouden hut met mooie settings voor het fotograferen. Mooi licht door ligging van de hut. Minder geschikt voor lange mensen. De hut is laag gebouwd waardoor je gebukt moet staan. Ook is het venster erg laag waardoor je continu voorover zit. Stoelen zijn prima en voldoende ruimte verder. Veel vogels aanwezig. Vooral de standaardvogels als kool- en pimpelmees. In totaal 13 soorten kunnen vastleggen waarvan de appelvink en sijs de meest bijzondere waren. Voldoende voer aanwezig en materiaal om de hut schoon achter te laten.

Ria

maart 2023

Prima lokatie en diverse vogelssoorten. De resultaten zijn niet te beïnvloeden. Geen kachel en neem zelf 'n extra pittenzak mee als je met meerderen hier zit. Het licht is heel goed en de omgeving bomen en weiland.

Karin Rass

februari 2023

erg lage zithouding, vanaf een pittenzak fotograferen, verder mooi verzorgde hut

Rob Wennink

februari 2023

Hele mooie en rustige setting met voldoende lichtomstandigheden, ondanks het regenachtige weer. Wat wel een verbeterpuntje kan zijn, iets diepere voerbakjes. Deze zijn snel leeg en dus geregeld bijvullen, dus mogelijk verstoring van schuwere vogels. Of misschien 1 a 2 voerbakjes meer. Verder erg fijne hut.

Ton Smits

februari 2023

Mooie hut het weer was erg regenachtig toch nog 12 soorten gespot

Danielle van Weely

februari 2023

Heerlijke dag gehad. Veel vogels voor de hut met als hoogtepunt voor ons het bezoek van de appelvink. Ruime hut, mooie setting. Fijn dat er grondplaten en een rijstzak aanwezig zijn. Wel regelmatig wandelaars / werklui naast de hut. Ook (werk?)mannen in het veld naast de hut. Geen last van gehad. De vogels leken er niet van onder de indruk.

Mike

februari 2023

Mooie hut , prachtige bak en staat in mooi licht. Helaas geen eekhoorns daar en geen aparte soorten, maar dat kan in de zomer heel anders zijn

Lex W

februari 2023

Mooie grote hut met grote verhoogde vijver waardoor je een heel laag standpunt hebt. Groot deel van het perceel is open qua beplanting waardoor er veel licht is. Met sluier/lichte bewolking kun je erg goed licht krijgen. Standaard soorten bosvogels zijn te verwachten.

Adé Hiemstra

februari 2023

Een mooie vogelhut, keurig verzorgd, alles aanwezig, mooie locatie.

Marco

februari 2023

Prachtige plek. Goed georganiseerd. Echt TOP

Mark

januari 2023

Mooie fotohut op dichte afstand op de Veluwe In de winter geweest om te kijken of fotohutten wat voor mij zijn. Zeker potentie voor als lente en zomer wordt.

Ingrid Verhoeven

december 2022

Prima dag gehad in het BosvogelHuijs. Nette hut, mooi licht. De routebeschrijving is duidelijk.

John

december 2022

17-12-22 Het was erg koud deze dag er waren wel wat vogeltjes in de weer . Jammer dat de bak vol met ijs stond. Maar het is een mooie locatie en vogelhuis. We gaan in het voorjaar weer terug .

Ronald

december 2022

Hi Vogelhuijs, ondanks de kou hebben we een prima dag gehad ik jullie hut. Een goed eerste kennismaking, we komen zeker terug. Eerste plus is dat het binnen een uur rijden is van Amsterdam, er zijn niet veel Hutten op die afstand. Pluspunten: - goede bereikbaarheid, auto kan dichtbij geparkeerd staan. - hut is erg netjes, fijne stoelen en voldoende ruimte om te bewegen. - heel fijn dat er grondstatiefen en rijstzakken aanwezig zijn. - de achtergrond rechts van de hut is erg mooi omdat deze ver weg is en geen storende elementen bevat. - zicht op het open stuk zodat je evt roofvogels aan kunt zien komen Verbeterpunten - iets meer mogelijkheden om de setting aan te kunnen passen, plekken voor verschillende takken. Ik heb nu veel dezelfde tak in mijn foto’s - de setting kan iets ‘spannender’, door bv. de kantlijn van het water ergen in te laten springen, een aanta grotere stenen te plaatsen of een eilandje te creeren. Zo heb je iets meer mogelijkheden voor een compositie. - iets meer verschillende begroeing in de achtergrond maar wellicht ook rondom de bak, zodat je ook wat vogels op takjes in de boom kan fotograferen. Maar overall een fijne hut, we komen zeker terug!

Carla Groenenboom

december 2022

een goede hut, wel wat moeite met de luiken vastmaken. Ik ben niet groot en kan er dus amper bij. Bij donker weer een goed uitzicht op een veldje wat een rustige achtergrond creëert. Voldoende voer en vet aanwezig en plaatsen om de vogels te voeren. Veel bladeren in de waterbak, er zou een schepnetje zijn maar niet gevonden. Stoelen zitten goed en in hoogte verstelbaar. Nu vond ik de waterbak niet goed onderhouden maar daar waren de vogels nu ook niet. Door in de dode boom vet te smeren was de aktiviteit daar heen verlegd. Als het waterpeil te laag is kun je dit bijvullen. Maar ik vraag mij af of ik dat wel kan tillen. Zeker als je alleen in de hut ben. Maar dat was nu niet aan de orde. Maar misschien een aandachtspuntje. Ik kom graag nog eens terug. Een heerlijk dagje even op uit staan.

Hetty Schouten

november 2022

Super plek en alles is goed geregeld

Claudia

november 2022

Ik was voor het eerst in een vogelhut samen met 2 anderen die al vaker vogelhutten hadden bezocht. Voor mij was het dus sowieso al een feestje om de meesjes, boomklever, grote bonte specht, vlaamse gaai etc zo dichtbij te zien. We misten alleen een 3e rijstzak / statiefkop. We hadden wel eigen statief mee maat door de vensterbank konden we deze niet goed opstellen. Ook werd er af en toe wat verstoord door fietsers/ tractor, dat was een beetje jammer ook omdat de buizerd wel in de buurt was. Verder een fijne dag in de hut gehad.

Gerrit Goede

november 2022

Mooie hut en setting in een mooie omgeving

peter gort

november 2022

Mooie hut, wel wat laag maar als je zit heb je nergens last van. Hele dag was het druk, mooi licht. We waren wat laat in het jaar, november maar was nog erg mooi. Komen zeker nog een keer terug.

Monique Kunst

november 2022

Super hut hele mooie setting

Steef de Wijk

oktober 2022

Prima en comfortabele hut, goede bioscoop vanuit de hut en veel soorten gezien. Kortom: topdag gehad!

Gert Reijnierse

oktober 2022

Een hele fijne hut, goed de ruimte om je spullen weg te zetten, stoelen zijn redelij goed. De waterbak staat er heel mooi bij qua lichtval, mooie mos randen waar twee bakjes voor voer in stonden (een paar meer was ons inziens niet verkeert geweest). 15 soorten gespot en meer gehoord. Hele fijne dag gehad.

Dianta

oktober 2022

Ik heb 10-10-2022 een leuke dag in vogelhuijs gehad. Leuke soorten kunnen fotograferen.

Jos van Beers

oktober 2022

Mooie locatie met veel levendigheid van de diverse vogelsoorten. Ik had pech dat er buiten de gangbare vogels als bonte specht-pimpelmees etc. zich geen wat meer bijzondere soorten zich aanboden (bijv. zwarte specht). Maar dat kan zich bij elke andere vogelhut ook voordoen. Goede foto-omstandigheden zeker bij mooi weer. Fijn dat er grondplaten en rijstzakken zijn, is goede service "Rapportcijfer" : 7,5-8 een hele dikke ruime voldoende dus.

Ab

september 2022

Genoten van 8 tot 18 uur.. jammer dat er geen roofvogels kwamen op dagen, je kunt ook niet altijd geluk hebben. Vind het wel jammer dat je niet rechtop kunt staan in de hut. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

Dick Vogel

september 2022

Mooie rustige locatie aan bosrand. Veel vogels ondanks het regenachtige weer. Door de weersomstandigheden helaas beperkt aantal soorten. De middelste bonte specht bracht meerdere keren een bezoek. Opvallend aantal grote bonte spechten, zowel juveniel als adult.

Cor van den Berg Soemosentono

september 2022

Mooie setting, helaas zat het weer wat tegen zodat de vogels wegbleven. Graag zou ik nog een keer terug gaan met beter weer.

Ruby

september 2022

Fijne en rustige lokatie, ruime en comfortable hut, prachtig aangeklede uitzichtsplek, en heel mooi licht voor fotografie. Ik ga hier zeker vaker naartoe, echt een aanrader!

Klaas

september 2022

Het was een hut op een hele mooie locatie. Ook goed bereikbaar. Je kon zelf de voerbak verwijderen voor meer natuurlijker foto's. En natuurlijk ben je afhankelijk van de natuur wat je voor de lens krijgt. De variatie was minimaal zal ik maar zeggen, maar lezend het logboek lag dat aan de dag, niet aan de hut.

Anoniem

september 2022

Prima locatie netjes verzorgd.

Louis

augustus 2022

Prima hut. Je kunt niet rechtop staan maar dat is te overzien. Goed uitzicht op de waterbak. Tuinstoelen voldoen prima maar een kussen is wel lekker dus even meenemen. Voldoende takken en boomstammen geplaatst om vogels in natuurlijke omgeving te kunnen fotograferen. Helaas maar 9 vogelsoorten mogen zien. De plek, half bos en half open (graan)veld, is ideaal. Goede hut die ik zeker wil aanbevelen.

Ellen Borger

augustus 2022

Toplocatie, goed verzorgd en netjes. Ondanks het wat sombere weer veel soorten gezien. Ik komgraag nog eens!

Adri Ekker

augustus 2022

Wat een mooie plek en een zeer goed verzorgde hut. Fijne stoelen! Kortom: top! Kom zeker terug! Dank.

Huub Wessels

augustus 2022

Mooie comfortabele hut. Grote verscheidenheid aan vogelsoorten. Mooie setting die mooie foto's oplevert. Redelijk goede lichtomstandigheden voor fotografie.

Peter Sneijders

augustus 2022

Mooie hut schoon en netjes. Ook rondom de hut netjes. Zie dat wel eens anders.

Jan de Bokx

augustus 2022

Mooie hut, goed verscholen. Diversiteit was bij mijn bezoek niet groot. Veel koolmezen, paar pimpelmezen, grote bonte specht in verschillende stadia Voor mij onbekende boompieper volgens obsmap. Wel vrij laag, bij naar buiten gaan flink mijn hoofd gestoten. Wellicht wat bescherming aan de bovenkant van de deurpost? Doordat de luiken bij deze naar buiten draaien geen zicht naar omhoog. Een paar keer kwam een roofvogel voorbij, maar die kan je dan niet zien.

Klazina van den Herik

augustus 2022

Mooie hut, prachtige setting! De buurman boer was zijn land aan het besproeien. Het geluid van de aggregaat schrok de vogels niet af maar Cees gaf ons toch een cadeautje ter compensatie: een bezoek aan de Weidevogelhut, dat was echt super!

Gea Veldhuizen

augustus 2022

Deze hut is mooi ruim en schoon. Het licht rond de waterbak is prachtig en het is de hele dag druk met vogeltjes. Meestal we de " gewone" soorten, maar vooral in een droge periode ook best veel kans op bijv een sperwer.

Bianca Commissaris

augustus 2022

Mooie comfortabele hut op prachtige afgelegen locatie. Goed verzorgde setting. Met leuke soorten en kans op de Boommarter! Dat geluk had ik, echt de moeite waard.

Ruud Bakker

juli 2022

Hut is zeer de moeite waard. Er is geen peil op te trekken wat er voor de hut komt. Dat maakt het iedere keer weer spannend. Wellicht toch eens prooidieren overwegen omdat de kans op roofvogels dan toch wat groter wordt. De kijkgaten zijn net iets te laag voor mensen van 2 meter. Het is een hut waarbij je vaak je iso moet aanpassen, is ook afhankelijk van de plek waar je je stoel zet, maar dat zorgt juist voor uitdaging. . Ik ben er nu 5x geweest en het is één van mijn favoriete hutten met de hele dag door vogels.

Marjan van Aken

juli 2022

Mooie hut, goede beschrijving en altijd weer leuk om naartoe te gaan.

Dirk Verweij

juli 2022

Leuke nette hut op een mooie plaats ..door de regen wat weinig soorten voor de lens gehad veel jonge mezen en pimpelmezen. Kom zeker nog een keer terug om andere soorten vast te leggen

Lene de Graaf

juli 2022

We hebben genoten in het vogelhuijs .Alles is aanwezig en netjes onderhouden. Voor ons was het de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar.Rust en stilte en genieten van de vele soorten die voorbij komen.

Peter

juli 2022

Hele mooie, ruime hut, je kunt met 3 personen prima zitten. Fraaie plek, mooi ingericht. Wij zagen vooral de algemeen voorkomende bosvogeltjes op de vijverrand, maar ook de middelste bonte specht in een boom achter de aangelegde vijver. In de vijver zijn geen visjes uitgezet, dus verwacht geen ijsvogel. Ook zijn prooidieren niet toegestaan, dus de buizerd o.i.d. zie je niet of op ruime afstand bij open plek naast de vogelkijkhut. Dat is overigens geen kritiek, staat duidelijk in de beschrijving, maar wel goed om te beseffen als je de hut boekt. Wij gaan zeker nog een keer naar de Alblasserwaard hut!

Edwin jongeleen

juni 2022

Een zeer mooie hut. De setting is super. Waar wij last van hadden ( we zijn lang 190 cm en 200cm) is dat de hut laag is. De luiken nemen een behoorlijk stuk zicht weg. Voor de rest een super hut waar we zeker nog een keer heen willen.

Gisela

juni 2022

top hut, nette setting, veel activiteit, veel soorten, nette hut

Wout

juni 2022

Mooie goed onderhouden hut. De hele dag vlogen de bosvogels af en aan, waaronder veel jonge vogels. Hut is mooi gesitueerd. Je hoeft je geen moment te vervelen.

Arjan

juni 2022

10 Juni 2022 voor het eerst in de boshut van Vogelhuijs geweest. De hut ziet er goed verzorgd uit, maar de binnen hoogte is voor mij met m'n 1.98 wel erg laag. De setting is prima, alleen het weer was wisselvallig, maar daar hebben we gelukkig geen zeggenschap over. We kwamen rond een uur of 9 aan bij het hutje en toen we eenmaal gesetteld waren ging het al gelijk los met bezoekende vogels. De Appelvinken, Koolmezen, Merels en de Grote Bonte Specht leken zich niet van ons aan te trekken. Na verloop van tijd lieten ook de Groenlingen en Boomklevers zich zien. De Winterkoning, Roodborst en de Zanglijster ( ik dacht eerst dat het de Grote lijster was) brachten ook nog een bliksem bezoek. In de loop van de dag bracht een (Vlaamse) Gaai ook nog een bezoek. De hele dag door was er een behoorlijke bedrijvigheid van de ouder vogels die hun kroost moesten voeren. Al met al een leuke locatie om de "gewone" bosvogels goed te zien en vast te leggen.

Bob

juni 2022

Fraaie hut, leuke dag gehad. Bijzonder met een vijver op hoogte. Beste lichtcondities in de ochtend. Tip voor routebeschrijving: vergeet het hek en schrijf: bij de eerste kruizing in het bos linksaf......

Ella van Belzen

mei 2022

Fantastische vogelhut, alles goed verzorgd. Jammer dat er geen kachel is in de winter, anders zou ik dan ook boeken.

Winanda V Zwamen

mei 2022

Prima hut, fijne ruimte, jammer dat er geen schommel koppen zijn. En de luiken zouden iets hoger moeten zitten zodat je de boom in de gaten kan houden.

Ronald Gout

mei 2022

Heel goed, wellicht naast de bezem een stoffer en blik om de vloer beter van ingelopen vuil te kunnen ontdoen

Rob Bakker

mei 2022

In de hut en er buiten alles prima, alleen jammer dat aan de linker kant het mos gedeeltelijk weg is en men de folie ziet en er weinig water in de bak zit. Ik heb er zelf een jerrycan water in gedaan.

Bert den Uijl

mei 2022

Een heerlijke dag in het vogelhuijs gehad. De hele tijd alleen vogelgeluiden en een mooie variatie te fotograferen vogels

Marcel de Bruin

mei 2022

Fraaie hut ! Aanvankelijk was het even zoeken naar de hut want het hek zoals in de omschrijving valt niet erg op. Als je doorloopt (wat we dus deden) ligt er nog zo'n hek en daar kun je dus ook linksaf een oplopend pad in... Wellicht is het goed om een gekleurd paaltje o.i.d. te plaatsen bij de juiste afslag want pas op de terug weg zagen we het eerste hek op de grond liggen...

Ronald Van Twiller

april 2022

Mooie nette hut op mooie locatie. Naast de hut ligt ook een grasveld en zie soms ander volk langskomen. Neem volle accu's mee en een extra jasje want het is geen ***** hut met stroom en verwarming.

Zwier

maart 2022

Het was koud in de hut, doordat er openingen in zaten en de wind z’n gang kon gaan. Jammer dat er geen ontspiegeld glas inzat en dat de hut te laag is, zodat je steeds je hoofd stoot! Veel vogels kunnen spotten echter alleen in de ochtend. In de middag veel koolmezen en pimpelmezen.

3-persoons vogelhut in omgeving Garderen

BosvogelHuijs Garderen

Garderen, Gelderland, Nederland

Datum:

Totaalprijs:

81 beoordelingen

Reserveren duurt slechts 2 minuten.